WEG 2018: Wedstrijdplanning aangepast in verband met orkaan Florence

Orkaan Florence krijgt zeer waarschijnlijk ook gevolgen voor de wereldruiterspelen in Tryon. Als gevolg van de orkaan wordt er ook in Tryon enorm veel regenval verwacht en daarom ligt er een plan klaar om het wedstrijdschema aan te passen.De eerste serieuze regen wordt vandaag aan het einde van de middag (lokale tijd) verwacht.

De cross country van de eventing gaat door, en zal van start gaan om 11.00 uur (17.00 uur NL tijd). Om tijd te winnen en op tijd klaar te zijn zullen de ruiters om de 3 in plaats van 4 minuten starten. De reiningfinale zal niet zaterdagavond verreden worden, maar aan het einde van de middag.

Plan klaar om zondag naar maandag te verplaatsen

Voor zondag staan het springen van de eventing en de Grand Prix Kür voor de dressuurruiters gepland. Er ligt een scenario klaar om het gehele zondagprogramma te verplaatsen naar de maandag.

Bron: KNHS

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.