Werth en Bella Rose naar bijna 80% mét programmafout

Isabell Werth en Bella Rose - Foto: Equitaris.de/Tanja Becker

De magische 80%-grens in de Grand Prix werd gisteren door Isabell Werth en haar lievelingspaard Bella Rose (v. Belissimo M), die nog maar net is teruggekeerd in de sport, bijna overschreden op CDI Cappeln. Het werd 79,50, dat had meer kunnen zijn als Werth geen programmafout had gereden. Zelf bekijkt de Duitse topamazone het nuchter: “Beter hier dan in Tryon”, zegt Werth, die daarmee nu toch wel vrij duidelijk laat doorschemeren dat ze Bella Rose mee zal nemen naar de Wereldruiterspelen. 

“Ik was een beetje in trance, omdat Bella Rose rijden echt als een droom is”, verklaart Werth de programmafout na de eerste galoppirouette. Met Bella Rose is Werth ontzettend tevreden: “Ze is nu al zo veel meer ontspannen.” Bella Rose heeft inmiddels weer drie wedstrijden in de benen: de comeback op CDI Fritzens, CHIO Aken en nu Sissy Max-Theurers CDI Cappeln op Gestüt Vorwerk.

Bron: Persbericht

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.