Wesley Mulder verkoopt A Kind of Magic naar China

Wesley Mulder, hier met Umeunig Z. Foto: De Paardenkrant

Wesley Mulder heeft deze week afscheid genomen van A Kind of Magic WM (Hinault x Burggraaf). De twaalfjarige KWPN-ruin is naar China verkocht. “Het doet zeer om hem te zien vertrekken”, schrijft Mulder op zijn Facebook-pagina.

Mulder vormde zes jaar een combinatie met A Kind of Magic WM en bracht hem afgelopen december op het CSI Lichtenvoorde voor het laatst internationaal aan de start.

“Hij heeft mij zoveel gebracht, en zoveel gegeven. Elke proef kon ik met hem naar binnen rijden. Altijd deed hij zijn best. Wereldbekers gereden en menig grote prijs samen bedwongen. Het doet dan ook zeer om hem vandaag te zien vertrekken maar ga er van uit dat hij zijn nieuwe eigenaar net zoveel gaat geven als hij mij heeft gedaan. En ze goed voor hem zullen zorgen. Het gaat je goed topper! Voor mij blijft je altijd A kind of Magic”, aldus Wesley Mulder.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.