Wiljan Laarakkers opent CSI2* Roosendaal met eerste en vijfde plaats

Op de openingsdag van de Christmas Show op Den Goubergh in Roosendaal deed Wiljan Laarakkers goede zaken. Hij won met Codermie Z de 1,40m-rubriek en werd in deze groep ook nog eens vijfde met Nereno Z. De andere 1,40m-groep werd gewonnen door de Britse Annabel Shields op de KWPN’er Wet Wet Wet.

Wiljan Laarakkers pakte in de 1,40m-rubriek direct op fouten en tijd in 56,64 seconden de overwinning met de Coriano Z-merrie Codermie Z. Jonathan Dixon klokte de tweede tijd (57,50 seconden) met de NRPS-merrie Vintage Vee (v. Remington M). Malin Parmler betrad het derde treetje van het podium, de Zweedse had de achtjarige merrie Dagma (v. Tangelo van de Zuuthoeve) onder het zadel.

Ook vijfde tijd

Met Nerano Z (v. Nelson Z) zette Wiljan Laarakkers ook nog de vijfde tijd van 59,91 seconden op het scorebord. De stalruiter van de VDL Stud, Ernesto Canseco, bleef Laarakkers net voor op de Indoctro-merrie Celebrity VDL. In deze groep was er nog een tiende plaats voor Vincent Voorn met Quinlan (v. Quidam’s Rubin).

Annabel Shields

Annabel Shields schreef met de Mr.Blue-nakomeling Wet Wet Wet de andere 1,40m-groep op haar naam. Ze werd gevolgd door de Belg Dennis Caubergs met zijn twee paarden Freebird (v. Lupicor) en Gassina de Fribois (v. Cabrio van de Heffinck). Emiel Tacken werd n deze groep tiende met Coocanusa (v. Numero Uno).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.