Ga naar hoofdinhoud

Wilks en Duffy domineren 1,40m in Opglabbeek

Met twee 1,40m-rubrieken werd de vrijdag afgesloten in Sentower Park in Opglabbeek. De eerste groep kreeg Tim Wilks als winnaar, de twee groep ging naar Alex Duffy. De beste Nederlandse resultaten kwamen op naam van Michel Hendrix en zijn neef Timothy, die in de eerste groep zevende en achtste werden. In de tweede groep was Parick Lemmen met een tiende plaats de beste Nederlander.

De beide 1,40m-proeven werden direct op fouten en tijd verreden. De Brit Tim Wilks trok met Quelbora Merze (v. Tarzan De Beaulieu) de zege naar zich toe in 54,37 seconden. De Griekse ruiter Aggelos Touloupis volgde met de merrie Coco Chanell 15 (v. Cellestial) in 55,40 seconden. Met op de derde plaats Nina Mallevaey op Solitude au Vent (v.  Quaprice Boimargot). Michel en Timothy Hendrix hadden voor de proef de merries Alaska (v. Asca Z) en Janou (v. For Pleasure) gezadeld. Michel werd zevende met Alaska, direct gevolgd door zijn neef Timothy en Janou.

Tweede groep

De Ier Alex Duffy racete met de NRPS’er Barnike naar de winst in de tweede groep. Op de Baldwin B-merrie klokte hij 56,47 seconden. Rodrigo Silva Morgado uit Portugal werd tweede op de KWPN-merrie Donchalant (v. Larino). Die werd weer op de hielen gezeten door Niklas Krieg met Carella 5 (v. Clearway). Dadullah (v. Wittinger VDL) kwam onder Patrick Lemmen tot de tiende tijd, het beste Nederlandse resultaat in deze groep.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.