Winst in Grand Prix La Coruña naar Billy Twomey

De Longines Grand Prix van La Coruña werd gisterenavond gewonnen door de Ier Billy Twomey. Met zijn dertienjarige ruin Diaghilev (v. Vangelis S) was hij de snelste in het parcours over 1.60 meter met barrage. Leopold van Asten en Maikel van der Vleuten kwamen niet verder dan de eerste omloop waarin zij beiden twee springfouten moesten incasseren.


Twomey finishte de barrage in een tijd van 38,38 seconden en wist hiermee net voor te blijven op zijn grootste concurrent, Alberto Zorzi. De Italiaan had met Fair Light van ’t Heike (v. Vigo D’Arsouilles) 38,64 seconden nodig voor de barrage en werd daarmee tweede.

Twee keer Cornet Obolensky

De derde plaats was voor de voor Oostenrijk rijdende Max Kühner. Met de Cornet Obolensky-nakomeling Cornet Kalua finishte hij in een tijd van 40,28 seconden. De Spanjaard Manuel Fernandez Saro werd vierde met eveneens een nakomeling van Cornet Obolensky, Cannavaro 9. Deze combinatie kwam in een tijd van 43,53 seconden over de finish.

KWPN’er

De vijfde plaats was voor Tobias Meyer en de KWPN’er Avanti (v. Quattro). In een tijd van 48,69 seconden was dit de laatste combinatie die de barrage foutloos afsloot.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.