WK Lanaken: Finale 7-jarige springpaarden live te zien

Willem Greve met Grandorado TN (v. Eldorado van de Zeshoek) - Foto: Paardenkrant-Horses.nl

Het ene Wereldkampioenschap heeft een noodgedwongen rustdag, maar op het andere Wereldkampioenschap wordt er gewoon gesprongen. Geniet vanmiddag van de beste jonge springpaarden in Lanaken. Vanaf half vier de finale voor zevenjarigen, met daarin maar liefst negen KWPN’ers. Willem Greve start twee paarden, verder komen voor Nederland Suus Kuyten, Annelies Boer en Vincent Voorn aan de start.

Er zijn veertig paarden in de finale voor zevenjarige springpaarden. Het KWPN is veruit het best vertegenwoordigd, er zijn vier Zangersheide paarden, vijf Belgisch Warmbloeds en het Irish Sport Horse is vier keer vertegenwoordigd. Diamant de Semilly (v. Le Tot de Semilly) tekent voor het vaderschap van vier deelnemende paarden, zijn zoon Diarado heeft drie kinderen in de strijd.

De finale is live te volgen via het Youtube kanaal van de FEI.

Live uitslagen

Startlijst

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.