WK Lanaken: Volg de finale voor zesjarigen live Livestream

Het ene Wereldkampioenschap heeft een noodgedwongen rustdag, maar op het andere Wereldkampioenschap wordt er gewoon gesprongen. Voor wie z’n agenda vrij had gehouden om paardensport te kijken: geniet van de beste jonge springpaarden in Lanaken. Nu de finale voor zesjarigen, met daarin vier KWPN’ers. 

43 combinaties hebben de finale voor zesjarigen gehaald, daarbij is Numero Uno topleverancier met drie nakomelingen en Emerald van ’t Ruytershof heeft er twee in de finale. Acht paarden zijn BWP-geregistreerd, zeven Zangersheide, vier KWPN, vier Holstein, twee DWB, twee Westfalen, twee SF, twee ISH en Hannover, AES en SBS hebben er elk één in de finale. Opvallend: slechts twee Hollanders hebben de finale gehaald. Peter Olthofs Hummer N (v. Quasimodo Z) maakte een fout, Bas Knijf moet nog met Chin It (v. Zippit).

Klik hier voor de live-uitslag

Livestream:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.