Ga naar hoofdinhoud

Yves Houtackers op twee in finale medium tour

Denis Lynch pakte zojuist op Intenationaal Concours Valkenswaard de winst in de finale van de medium tour. De Ier was met Coulisa (v. Couleur-Rubin) de snelste vierfouter in de barrage van vijf, waarin niemand de balken kon laten liggen. Yves Houtackers volgde op twee met Aperol 4 (v. Aloube Z). Net iets trager, maar ook met vier strafpunten, finishte Henk van de Pol met de goedgekeurde Warrant (v. Numero Uno). Hij werd daarmee derde.

In de finale van de small tour was de winst voor Bassem Mohammed uit Qatar. Hij reed met Levicci (v. Levisto) een foutloze rit in 53,21 seconden. De Britse Mark Armstrong kwam daar met zijn 56.44 seconden niet eens in de buurt. Ook Emile Tacken deed met Farao (v. Darco) een verwoede poging, maar hij moest genoegen nemen met de derde plaats.

Andere Nederlanders die best presteerden in de small tour waren Ivo Biessen/ Elisa (v. Toulon), Michel Hendrix/ Zorina VDL (v. Silverstone) en Ben Schröder/ Eurocommerce Capetown (v. Oklund). De overige Hollanders verliet de ring met strafpunten en zonder prijzengeld.

Klik hier voor de uitslagen van de medium tour

Klik hier voor de uitslagen van de small tour

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.