Zanotelli wint GP Opglabbeek

Marlon Módolo Zanotelli hier met ZerlinFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De zege in de Grote Prijs van Opglabbeek was vandaag voor Marlon Modolo Zanotelli en Sirene de la Motte. De voormalige stalruiter van Ashford Farm stuurde de dochter van Apache D’Adriers in 35,23 seconden foutloos door de barrage en won hiermee de door zijn voormalig werkgever gesponsorde rubriek. Het beste Nederlandse resultaat was van Monique van den Broek, die net buiten de top 5 eindigde.

De tweede plek was voor Niklas Krieg met Carella. De Duitse ruiter was iets langzamer dan het Braziliaanse duo en kwam in 35,52 seconden aan de finish met de Clearway-dochter. Hiermee was Krieg, die vrijdag nog derde werd in een 1,40m-rubriek, op zijn beurt wel bijna een halve seconde sneller dan Taizo Sugitani met Cuba (v. Cassini II) uit Japan, die derde werd.

Top vijf

De rest van de top 5 werd compleet gemaakt door twee Belgische combinaties. Koen Vereecke kwam met Fidaura van het Polderhof in 36,37 seconden aan de finish en werd vierde met de nazaat van Kashmir van Schuttershof. Zijn landgenoot Rik Hemeryck zadelde Bretling du Paradis Z (v. Bamako de Muze) en klokte 36,73 seconden waarmee hij vijfde werd.

Van den Broek kwam in actie in deze Grote Prijs met de achtjarige Dacantos en stuurde de ruin in 36,89 seconden rond, wat haar de zesde plaats opleverde.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.