Zege CSI2* Big Tour Drachten voor Jens van Grunsven met Cika

Jens van Grunsven legde zojuist met Cika beslag op de overwinning in de eerste tweesterren rubriek over 1,40m op Indoor Drachten. Van Grunsven reed de dochter van Can Cun la Silla niet alleen foutloos rond, maar liet de vosmerrie ook nog eens ruim anderhalve seconde sneller finishen dan Sander Geerink, die tweede werd met Robinson (v. Rubert R).

Geerink kwam met de twaalfjarige vosruin van Rubert R in 53,93 seconden aan de finish en was daarmee geen bedreiging voor de 52,21 seconden waarin Van Gunsven Cika liet finishen. Geerink werd op zijn beurt gevolgd door Volker Höltgen met de tienjarige Carera. De ruiter uit Duitsland kwam in 54,24 seconden aan de finish met de dochter van Carinjo.

Top vijf

Albert Zoer was met 54,32 seconden net te langzaam met Edorette om er een Hollands feestje van te maken. Vorige week pakte Zoer op IICH Groningen nog de zege met de Clinton-dochter in de Small Tour-finale, maar vandaag moest het duo genoegen nemen met de vierde plek. De top 5 werd compleet gemaakt door Ernesto Canseco met de KWPN-merrie Celebrity VDL. De Mexicaanse stalruiter van VDL Stud liet de Indoctro-dochter in 54,58 seconden finishen.

Lisa Nooren, die haar wedstrijdseizoen 2016 voortijdig moest beëindigen, kwam ook aan de start met Hocus Pocus De Muze (v. Tinka’s Boy). Het duo kwam foutloos rond, maar was net te langzaam voor de top 5 en werd zesde.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Zege CSI2* Big Tour Drachten voor Jens van Grunsven met Cika
  1. 1

    Goed bezig Jens!