Zoe Conter ‘Best Young Rider’ in België

De achttienjarige Zoe Conter kreeg tijdens de ClassHorse TV Global Awards uitreiking de prijs voor de beste Young Rider in België. De jonge amazone was het afgelopen jaar succesvol op het internationale springcircuit.

Aan Equnews vertelt Zoe Conter: “Het was natuurlijk een hele eer voor mij dat ik deze award van best young rider heb gewonnen. Ik zou vooral ook ClassHorseTV willen bedanken om mij uit te nodigen voor hun gala. Het is een hele eer omdat er veel jonge ruiters zijn die het goed doen in de sport op dit moment, en om daar dan uitgekozen te worden is heel leuk.”

Goud en brons

Het hoogtepunt voor Zoe Conter dit jaar was het winnen van team goud en individueel brons op het EK voor de jeugd in Millstreet met Zeta di Sabuci (v. Kannan).

Ook in Parijs was Conter succesvol in de 2*-rubrieken. Ze won twee keer en was negende in de Grote Prijs.

Bron Equnews/Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.