Zoer en Edorette naar zege in Youngster Tour Neumunster

Albert Zoer

Albert Zoer en Edorette waren zojuist in Neumunster goed voor de snelste foutloze tijd in het tweefasen parcours voor zeven- en achtjarige paarden. De dochter van Clinton galoppeerde in 31,94 seconden over de eindstreep en was daarmee ruim een halve seconde sneller Christian Ahlmann, die voor thuispubliek tweede werd met Atze.

De derde plaats was eveneens voor een thuisrijdende combinatie. Theresa Ripke had Coranos gezadeld voor deze Youngster Tour en kwam in 32,68 seconden aan de finish met de zoon van Coronas. Dat was net iets langzamer dan Ahlmann met de ruin van Arpeggio, die in 32,48 seconden finishte.

Zwitsers

Clarissa Crotta was met Venice Beach 5 goed voor de vierde tijd in deze rubriek. De Zwitserse amazone stuurde de dochter van Voltaire in 33,16 seconden over de streep en verwees haar landgenoot Pius Schwizer naar de vijfde plaats. Schwizer zat in het zadel van About A Dream en liet de KWPN-merrie van Clinton in 33,52 seconden finishen.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.