Zoon voor Britse springruiter Robert Smith

De Britse springruiter Robert Smith en zijn partner Raffaelle hebben op oudjaarsdag een zoon gekregen, Harvey Robert. De baby is vernoemd naar Roberts vader, de legendarische springruiter Harvey Smith. Het is  het vijfde kind voor de 55-jarige ruiter.


Robert Smith maakte de bevalling van zijn zoon maar net mee, ondertussen was hij volop in actie op het CSI van Liverpool. Toen Harvey jr. het levenslicht zag, keerde Smith terug naar de wedstrijd in Liverpool om ’s avonds met Bavi (v. Balou du Rouet) achtste te worden in de speedclass en de volgende dag vierde in de Grote Prijs.

Luiers verschonen

“We maken het allemaal heel goed,” vertelde Robert aan Horse and Hound. “Ik ben niet zo van het verschonen van luiers, maar ik ben er zeker van dat ze mij wel een keer zo ver zullen krijgen.”

Harvey Smith

Opa Harvey Smith was een van de bekendste Britse springruiters van zijn generatie. Hij nam twee keer deel aan de Olympische Spelen, met als beste resultaat de vierde plaats in München. Samen met zijn vrouw Sue traint hij racepaarden in Yorkshire. Ze leverden onder meer de Grand National winnaar van 2013, Auroras Encore.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Horse and Hound

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.