Zweden oppermachtig in Grand Prix

In de Grand Prix, die geldt als kwalificatie voor de kür op muziek, ging de overwinning naar Patrik Kittel. Twee landgenotes maakten het succes voor Zweden compleet door op de derde en vierde plaats te eindigen. Judy Reynolds verstoorde het feestje door de Jazz-zoon Vancouver K naar de tweede positie te sturen.

Met Well Done de la Roche CMF, één van de paarden waarmee Patrik Kittel deel uit maakt van de shortlist voor de Wereldruiterspelen, behaalde hij 75,043%. Genoeg om ruim anderhalve procent voor te blijven op Reynolds.

Ramel in top drie

Juliette Ramel stuurde haar Osmium-zoon Buriël K.H. met 73,522% naar de derde plaats. Met een fractie minder mocht Tinne Vilhelmson-Silfvén de vierde prijs in ontvangst nemen. Ze bracht Don Auriëllo aan start, die na zijn afmelding voor CDI Falsterbo vorige maand weer goed in vorm lijkt.

Uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.