Zwitser klopt Houtzager en Geerink

De Zwitser Adrian Schmid stuurde zijn merrie Lou (Landprinz x Grosso Z) in 27,78 seconden door de tweede fase van de 1,30m-proef op Indoor Drachten. Daarmee klopte hij Marc Houtzager en Sander Geerink, die genoegen moesten nemen met de tweede en derde plaats. 

Houtzager had Mr Europe (v. Mr Blue) gezadeld en deed met de Z-goedgekeurde hengst 29,13 seconden over de tweede fase. Sander Geerink had met de BWP-ruin Gipsy Boy (v. Nonstop) 30,15 seconden nodig.

Het aantal dubbel-nullers was groot in Drachten: maar liefst zestien combinaties reden twee foutloze rondjes. Daaronder de Nederlanders Willem Greve, Lisa Nooren, Albert Zoer, Leopold van Asten, Gert-Jan Bruggink en Leon Thijssen.

Uitslag

Mr Europe in september vorig jaar:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.