Ga naar hoofdinhoud

Al Duhami verwijst Foster en Brighton naar tweede plaats

Na Tetouan is de Morocco Royal Tour gisteren begonnen op de tweede halte, Rabat. In de 1,45m-hoofdrubriek was het de Saoedi Ramzy Al Duhami die met High Quality J (Quadrillo x Nabab de Reve) Tiffany Foster en haar KWPN'er Brighton (Contendro II x Quick Star) van de troon stootte. In het 1,35m won de Belg José Thiry op de Numero Uno-zoon Fire.

In het hoofdnummer, de tabel A rubriek direct op tijd, Nam Tiffany Foster al vroeg de leiding met het voormalige SFN-paard Brighton. De Canadese amazone stuurde de zoon van Contendro II in de snelle tijd van 59,80 seconden rond en leek de proef te gaan winnen. Toch wist de Saoedi Ramzy Al Duhami als laatste met de BWP’er High Quality J uiteindelijk onder Fosters tijd te duiken met bijna een seconde.

Al Duhami: “Het is een paard die altijd snel kan gaan en als ik hem goed rij, winnen we normaal gesproken zo’n rubriek.”

De plaatsen drie en vier werden bezet door de KWPN’ers Baron (Colman x Numero Uno) onder de Italiaan Roberto Turchetto en Fer ZG (Nabab de Reve x Cantos) ook onder een Italiaan, Paolo Adorno.

De 1,35m-rubriek kwam in handen van de Belgische ruiter José Thiry met de KWPN’er Fire. De Belg bleef in het Twee Fasen de Italiaan Natale Chiaudani met Belly Dancer RS (Berlin x Acobat II) twee tiende voor.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.