Ga naar hoofdinhoud

Albert Zoer stuurt Freedom wederom naar winst in RWC 1.35m

Albert Zoer in topvorm en pakt RWC 1.35m Exloo. Foto: DS Equi Photography

In Luttenberg was Albert Zoer de concurrentie al te snel af in de RWC 1.35m en vandaag flikte de Echtenaar het weer. Dit maal viel de 1.35m proef weer ten prooi aan Zoer en zette de ruiter Pim Mulder op achterstand, die in Luttenberg al derde achter Zoer werd.

Zoer is in zeer goede doen en pakte in Luttenberg op de Roelofsen Horsetrucks Winter Classics zowel de 1.35m als de 1.45m Grote Prijs. Nu in Exloo zet de ruiter zijn goede vorm door en pronkt Zoer bovenaan de uitslagenlijst van het 1.35m. Met Freedom (v.Larino) klokte Zoer een zeer snelle tijd van 35.25 in een 23-koppige barrage, was daarmee zijn concurrenten de baas en mocht 1000 euro, een Uvex cap en een bureau-stoel in ontvangst nemen.

Mulder in bloedvorm

Ook Pim Mulder verkeert in bloedvorm. Na zijn tweede plaats in de 1.40m openingsrubriek eerder vandaag mocht de ruiter ook in het 1.35m als tweede opstellen. Mulder stuurde Captain Z (v.Calvino Z) als tweede starter rond in 35.74 en stond geruime tijd aan de leiding. Tot Zoer de ring betrad als 18e starter en Mulder naar de tweede plaats verwees. Eric ten Cate bezette de derde plek met Grace Emine W (v.Up To Date). Met een tijd van 35.97 maakte het duo de top drie compleet. Michael Greeve en Lukaku vd Bisschop (v.Plot-Blue) eindigden als vierde in 36.04 en Ernesto Canseco werd met Handy (v.Emilion) vijfde met een tijd van 36.11 seconden.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook