Ga naar hoofdinhoud

Alicia Bocken neemt leiding over bij Children

Emma Bocken, hier met Dagma Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Alicia Bocken was vanmorgen met Dagma (v. Tangelo Van De Zuuthoeve) de enige foutloze in de eerste manche van het laatste onderdeel van het NK voor Children. De amazone uit Weert neemt hiermee de leiding over van Nick Nanning die met Bandia (v. Clinsmann 2) acht strafpunten opliep.

Parcoursbouwer Henk Linders had met zijn team een selectieve proef neergezet voor de Children. Alleen Alicia Bocken wist het parcours foutloos te overwinnen. Met Dagma, de merrie waarmee zus Emma vorig jaar de titel bij de Children de titel won, gaat Alicia als leidster van het klassement vanavond de tweede manche in.

Nanning loopt schade op

De eerste drie van het tussenklassement, Niels Nanning, Thijmen Vos en Yfke Priem kregen in de eerste manche springfouten. Nanning kreeg zelfs met Bandia twee balken aan de benen en zakte in de tussenstand. Vos op Calgary 56 (v. Carinjo) en Priem met Esprit de Pomme (v. Berlin) hielden de schade beperkt met vier strafpunten.

Bocken profiteert

Alicia Bocken profiteerde van de fouten van de toppers van gisteren. Ze gaat met 2.87 aan de leiding. Met 4.44 staat Thymen Vos tweede en met 5.64 volgt Yfke Priem.

Klik hier voor de uitslag van de eerste manche.

Bron Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook