Ga naar hoofdinhoud

Ansems en Devos-Poels in top acht Big Tour Bonheiden

Winnaar Jack Ansems. Foto: Jeroen Spoolder/www.spoolder.net
Gisterenmiddag waren Jack Ansems en Caroline Devos-Poels goed voor een top acht klassering in de 1,45m Big Tour in Bonheiden. De Ier David Simpson ging er met de overwinning vandoor en wist zo te voorkomen dat het podium geheel Belgisch kleurde.

Simpson stuurde de Verdi TN-zoon Jenson foutloos rond in de barrage, klokte een tijd van 38.37 en had daarmee de overwinning in “the pocket”. Pieter Devos reed ook twee maal foutloos met Jade vd Bisschop (v.Ogano Sitte) en moest met een tijd van 39.09 genoegen nemen met een tweede plaats. Pieter’s landgenoot Fabrice Galdini eindigde met Jealousy (v.Lord Z) als derde.

Top acht

Jos Verlooy was de enige die onder de tijd van Simpson dook. Verlooy finishte met Japatero VDM (v.Eldorado vd Zeshoek) in een tijd van 37,01, maar doordat één balk uit de lepels viel, werd de Belg vierde. Net achter Verlooy eindigde Jack Ansems met Fliere Fluiter (v.Zirocco Blue). Ansems kwam met vier strafpunten door de finish in 39,25 seconden en pakte een vijfde plaats. Caroline Devos-Poels en Carpe Diem Dv Z (v.Contact vd Heffinck) eindigden met een fout in de barrage in de 1,45m rubriek op een achtste plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.