Ga naar hoofdinhoud

Arroyave pakt zevenjarigen rubriek Waregem, Houtackers weer in de prijzen

Zojuist won Dayro Arroyave de zevenjarigen rubriek in het Belgische Waregem.Na 37 combinaties kwam Arroyave het sterkst uit de strijd. Yves Houtackers belandde ook in deze rubriek binnen de top tien.

Arroyave reed Grace P (v.Toulon) rond in 61,12 in het direct op tijd parcours. Met deze tijd hield de Colombiaan zijn collega’s op achterstand en sleepte nipt de winst binnen.

Top tien

Francois Jr Mathy deed een goede poging voor de winst. De Belg kwam met Hello Diamant (v.Diamant de Semilly) net achthonderdste tekort en eindigde op een tweede plaats. Het podium werd compleet gemaakt door nog een Belgische combinatie: Jerome Guery pakte met Canora Z (v.Clintissimo Z) een derde plek. Het beste Nederlandse resultaat kwam op naam van Yves Houtackers. Met Ginger Ale (v.Tyson) pakte Houtackers een mooie negende plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook