Ga naar hoofdinhoud

Beezie Madden en Breitling LS winnen openingswedstrijd Pan Am Games

Beezie Madden met Breitling LSFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Voor de springruiters begon gisteren de Pan Am Games in Lima. In het eerste onderdeel, het jachtspringen, pakte Beezie Madden de zege met de hengst Breitling LS (Quintero x Acord II). De tweede plek ging naar Patricio Pasquel uit Mexico met Babel (Billy du Lys x High Flyer) op een halve seconde achterstand. Maddens landgenoot Alex Granato begint de Games op de derde plaats met Carlchen W (Chacco-Blue x Continue).

Het eerste onderdeel, een 1,50m parcours direct op tijd telt ook mee voor de landenwedstrijd die vandaag over twee rondes wordt beslist. Beezie Madden en Alex Granato deden voor hun land goede zaken met hun eerste en derde plaats in het jacht springen. De Amerikanen gaan aan de leiding met 2.09 voor Brazilië (3.39) en Canada (6.21).

In het individuele klassement gaat dus Beezie Madden op kop met Breitling LS met nul strafpunten. Madden wordt gevolgd door Patricio Pasquel en Alex Granato. Op de vierde en vijfde plaats eindigden de Brazilianen Pedro Veniss met de hengst Quabri de l’Isle (Kannan x Socrate de Chivre) en Eduardo Menezes op H5 Chaganus (Chacco-Blue x Carthago). Voor Amerika werd Eve Jobbs zesde met Venue d’Fees des Hazalles ( President x Alcatraz).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook