Ga naar hoofdinhoud

Big Star Jr KZ voegt zege toe aan palmares

Michael Greeve en Big Star Jr. Z. Foto FotoTrailer

Het oogappeltje van fokker Cees Klaver, Big Star Jr KZ, mag een zege aan zijn palmares toevoegen. Met slechts 0,01 seconde voorsprong pakte  Michael Greeve de zege in de kwalificatie proef voor de Grote Prijs. 

In 2018 boekte Michael Greeve al drie overwinningen. Na Kronenberg en Ommen mag het duo nu ook Opgabbeek bijschrijven. Het duo won door te finishen in 34,03 seconden.

Spannende strijd

Op slecht 0,01 seconden langzamer was Pieter Clemens met de in merrie Silberrose (v. Stakkato Gold), die in mede-eigendom is van Jos Lansink. De top drie werd compleet gemaakt door Gregory Cottard, die finishte in 34,09 seconden, met de Helios de la Cour II-nazaat Urhelia Lutterbach.

Goede kwalificatie

Ook Lisa Nooren, Patrick Lemmen, Frank Schuttert en Stefanie van den Brink reden een goede kwalificatie voor de Grote Prijs van morgen. Nooren eindigde als vierde met VDL Groep Centora de Wallyro gevolgd door Lemmen met Eline Maria M.

Frank Schuttert bleef ook dubbel foutloos en noteerde de negende tijd met Blind Date 31 (v. Sandro Boy). De vijftiende, en tevens laatste prijs, was voor Stefanie van den Brik met Van Schijndel’s Belle (v. Berlin). Het duo kreeg een springfout in de barrage te voortduren.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook