Ga naar hoofdinhoud

Blom Cup: 20 zevenjarigen foutloos in eerste ronde

Kensington ES v Cornet Obolensky x Athletin v For Pleasure Foto: Melanie Brevink - Van Dijk

De laatste rubriek van de eerste dag van de Blom Cup in Valkenswaard is net afgerond. Van de 54 zevenjarigen bleven er twintig foutloos. Het tweede onderdeel staat morgen om 15:15 uur op het programma, dan mogen alle gefinishte combinaties nog een keer in actie komen.

Alle gefinishte duo’s zijn startgerechtigd in het tweede onderdeel en alle foutloze combinaties staan gedeeld op de eerste plek na dit eerste onderdeel van de halve finale van het KWPN Kampioenschap voor zevenjarige springpaarden om de Blom Cup.

Tot de foutloze duo’s behoorde onder meer Caroline Müller met de KWPN-goedgekeurde hengst Kensington ES (Cornet Obolensky uit Athletin van For Pleasure), één van de vandaag sterk voor de dag komende fokproducten van Egbert Schep. De paarden kregen in dit onderdeel een uitdagend 1.40m-parcours voorgeschoteld. Morgen verrijden ze het tweede onderdeel.

Alle uitslagen

Bron: KWPN

Eén reactie op “Blom Cup: 20 zevenjarigen foutloos in eerste ronde

  • jan jonas

    Het bewijst maar weer dat de Blom cup een goed initiatief is, dat in de diverse leeftijden door paarden, zo goed gesprongen wordt. Met dank aan de hoofdsponsor Rinus Blom die dit mogelijk heeft gemaakt. De toekomst ziet er goed uit voor de paarden, nu nog de Ruiters.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook