Ga naar hoofdinhoud

Bonder naar vijfde plaats in GP Neustadt

Maureen Bonder, hier met Velcaro Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Maureen Bonder en haar KWPN-ruin Flierefluiter (v. Tygo) reden naar de tweede tijd in de barrage van de Grote Prijs van Wiener-Neustadt. Helaas tikten en ze onderweg wel een balk uit de lepels, wat uiteindelijk de vijfde plaats betekende.

De wedstrijd werd gewonnen door de Duitse amazone Elisabeth Meyer en S.I.E.C. Lautrec (v. Livello). Haar landgenoot Karl Schneider werd met Citronello Z (v. Campus) tweede. Thuisruiter Christoph Kröll kwam met Con Liberty (v. Contendro I) als derde over de streep.

 

Lees ook: Alex en Fellini S scoren hoge ogen op Spruce Meadows

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook