Ga naar hoofdinhoud

Brighton wint, Breitling LS tweede in 1.50m WEF

Tiffany Foster en Ed Santing met "zijn" Brighton op WEF. Foto: Facebook Dinette Neuteboom

In de CaptiveOne Advisors 1.50m-rubriek op het Winter Equestrian Festival boekte Tiffany Foster een mooie overwinning met de door de in Wellington aanwezige Ed Santing gefokte Contendro II-zoon Brighton.

Zeven combinaties plaatsten zich voor de barrage in deze 1.50m-rubriek en vier van hen realiseerden daarin opnieuw een foutloze ronde. Onder toeziend oog van fokker Ed Santing uit Wapenveld won de eerder onder de naam Beegien SFN presterende Brighton (Contendro II uit Van Ed keur IBOP-spr sport-spr van Quick Star) de rubriek onder Tiffany Foster.

Daarmee troefden ze Beezie Madden met de KWPN-goedgekeurde hengst Breitling LS (Quintero uit Armonia la Silla van Acord II, fokker La Silla uit Nuevo Leon) af, die op minimale afstand tweede werden in deze proef.

Top van het klassement

Lucas Porter en Hope Street (v.Casall) maakten het podium compleet op de derde plaats. Martin Fuchs deed nog een goede poging Foster de winst af te snoepen. De Zwitser kwam met Stalando (v.Stakkatol) rond in 32.79 seconden (net zeshonderdste te langzaam) en incasseerde onderweg vier strafpunten. Met dit resultaat eindigde Fuchs als vijfde.

Zie hieronder de barrage ronde van Foster en Brighton:

Bekijk hier de uitslag.

Bron: KWPN/Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook