Ga naar hoofdinhoud

Bruynseels wint 1,50 GCT Valkenswaard, Nederland op twee en drie

Niels Bruynseels hier met Gancia de Muze Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De laatste rubriek van de CSI5* Global Champions Tour in Valkenswaard werd zojuist gewonnen door Niels Bruynseels en Lady Cracotte (v.Quaprice). Na een tien-koppige barrage was het de Belg die de rest het nakijken gaf. Eric van der Vleuten pakte met Zigali P S (v.Kigali) een mooie tweede plaats, net voor Smolders en Zinius (v.Nabab de Reve).

De tijd van 41,45 seconden was de tijd waarmee Bruynseels zijn concurrentie te snel af was. Eric van der Vleuten deed een goede poging Bruynseels van de troon te stoten, maar kwam net tekort en werd tweede. Smolders reed een snelle barrage, pakte risico’s onderweg, maar was uiteindelijk niet snel genoeg. Een derde plaats was het resultaat, net voor zijn protegé Jos Verlooy die met Caracas (v.Casall) vierde eindigde.

Medium Tour finale

De medium tour finale van de CSI2* werd na een barrage van 18 deelnemers nipt gewonnen door Jody van Gerwen. Van Gerwen reed Inebelle van ’t Welthof (v.Takisha van Berkenbroek) foutloos in een tijd van 38,71. De tweede en derde plaats waren voor de Belgen Alexander Housen (Ivanhoe) en Lena Leonard (Gloria vh Kluizebos). De Nederlanders Niels Tacken met Chenna Z (v.Chablis) en Lars Kersten Kaddee van de Knuffel (v.Cassini II) pakten een vierde en vijfde plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook