Ga naar hoofdinhoud

Bruynseels wint GP in eigen huis

Niels Bruynseels en Delux van T&L Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In een veertienkoppige barrage was het uiteindelijk de Belg Niels Bruynseels die met een vliegende start en een haarscherpe draai naar de laatste lijn de wedstrijd in zijn voordeel beslechtte. Met Delux van T & L (v. Toulon) kwam de ruiter op 34,66 seconden aan de finish. Tweede werd laatste starter Julien Epaillard die op een haar na niet aan de tijd van Bruynseels kon komen met Toupie de la Roque (v. Kannan). De Fransman was slechts 0.05 seconden langzamer.

De derde plaats was voor Jessica Springsteen met Volage du Val Henry (v. Quidam de Revel), die halverwege de barrage de tijd zette waar velen zich op stukbeten: 35,12 seconden. Een groot aantal van de andere combinaties strandden op de laatste oxer, een wit-geel gevaarte dat op een lastige afstand stond en niet altijd even goed zichtbaar leek voor de paarden.

Ook James Wilson, Olivier Philippaerts, Kevin Staut en Janika Sprunger bleven foutloos in de barrage van deze Sport Vlaanderen GP.

Harrie Smolders was de enige Nederlander die aan de start verscheen, maar zijn basisparcours met Une de l’Othain (v. Conterno Grande) viel aan het eind in duigen met drie balken.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook