Ga naar hoofdinhoud

Championat Leipzig op naam van Kutscher

Marco Kutscher hier met Van Gogh Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Gisteravond werd in Leipzig het Championat verreden. Het parcours van Frank Rothenberger bleek een zware opgave; slechts twee combinaties van de 45 hielden de lei schoon. Na een barrage was het Kutscher die er met de overwinning vandoor ging. 

Marco Kutscher en Christian Ahlmann waren de twee die het tot de barrage schopten. Daniel Deusser (Jasmien vd Bisschop) en Yuri Mansour (Ibelle ASK) reden ook foutloos, maar een tijdfout hield beide combinaties uit de barrage.

Kutscher op kop

Ahlmann beet met Take A Chance On Me Z (v.Taloubet Z) het spits af. De Duitser probeerde als eerste starter gelijk een tijd neer te zetten waardoor Kutscher risico zou moeten nemen. Echter gooide een weigering van Take A Chance On Me Z roet in het eten. Een totaal van 17 strafpunten bezorgde Ahlmann de tweede plaats. Kutscher kreeg met Charco (v.Chin Quin) gelijk een fout op hindernis één, nam verder geen risico en schreef de overwinning op naam.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook