Ga naar hoofdinhoud

Darragh Kenny’s Babalou eerste sprongen weer gemaakt

Darragh Kenny, hier met Babalou 41 Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De springtraining van Babalou (v. Balou du Rouet) is na haar koliekoperatie weer opgepakt. Haar ruiter Darragh Kenny plaatste een filmpje van de training op zijn Facebook pagina.

Kenny schrijft: “Ik ben erg blij dat deze fantastische merrie weer aan het werk is”. Het duo zou voor Ierland aan start komen op de WEG in Tryon in 2018. Koliek gooide op het laatste moment roet in het eten en Shane Breen werd last-minute overgevlogen naar Tryon.

Succesvol

Darragh Kenny kwam op het hoogste niveau aan start met de merrie. Zo werden ze afgelopen jaar in Aken vierde in de Grote Prijs, wonnen ze het 1.55 m in Saint Tropez en werden ze tweede in het 1.50 m in Wellington.

Bekijk hieronder het filmpje:

Bron: Horses.nl/Darragh Kenny

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook