Ga naar hoofdinhoud

Deusser domineert in Wereldbeker Madrid, van der Vleuten SR op plek acht

Daniel Deusser met Cornet d'Amour in 2015 in Den Bosch. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Daniel Deusser zette vanmiddag op imponerende wijze de Wereldbeker-wedstrijd van Madrid op zijn naam. In een tien combinaties tellende barrage was de Duitser oppermachtig en gaf zijn collega's even barrage-les. Eric van der Vleuten eindigde op een knappe achtste plaats.

Deusser reed met Tobago Z (v.Tangelo vd Zuuthoeve) een foutloze barrage in een super snelle tijd van 46,73 seconden, en kon daarmee de Wereldbeker van Madrid aan zijn palmares toevoegen. Steve Guerdat kwam het dichtst in de buurt van de Duitser; zijn tijd van 47,12 bezorgde de Zwitser met Ulysse des Forets (v.Col Canto) een tweede plaats.

Top acht

Irma Karlsson maakte met Ida vd Bisschop (v.Kashmir van Schuttershof) het podium compleet. De Zweedse mocht als derde opstellen met een tijd van 48,28. Eric van der Vleuten voegde zich met Zigali PS (v.Kigali) ook bij de tien barrage kandidaten. De Nederlander moest echter twee springfouten incasseren in de barrage en eindigde op een achtste plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook