Ga naar hoofdinhoud

Drie KWPN’ers in top vijf 1,45m Leon

Voor de North American Western Sub League is dit weekend Leon de locatie waar de Wereldbeker verreden wordt. Donderdag kwam de Wereldbeker kwalificatie op naam van Franciso Pasquel en Coronado (v.Cassini I). Vrijdag was de hoofdrubriek een 1,45m proef met barrage. In de rubriek kwalificeerden de KWPN'ers Jack White (v.Casco), Fabio (v.Van Gogh) en Floriona (v.Harley VDL) zich bij de beste vijf.

De barrage in de 1,45m rubriek ging tussen zeven deelnemers. Andres Azcarraga kwam met Al Capone (v.Candillo) het beste uit de bus. De Mexicaan zette een tijd neer van 37,11 en haalde daarmee de overwinning binnen. Winnaar van de Wereldbeker kwalificatie van donderdag, Francisco Pasquel, werd met Naranjo (v.Robin II Z) tweede.

KWPN’ers

Een derde plaats was weggelegd voor Luis Plascencia Onate en de KWPN’er Jack White, de Casco-zoon voorheen gereden door Kent Farrington. De plaatsen vier en vijf werden ook door twee KWPN’ers bezet. Vierde werd Gonzalo Azcarraga met de, eerder door Micky Morssinkhof gereden, Van Gogh-zoon Fabio. Floriona, gefokt door W. Keen en eerder in eigendom van Eric van der Vleuten en Willem Greve, maakte met de Spaanse Paola Amilibia de top vijf compleet.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook