Ga naar hoofdinhoud

Drie Nederlanders in top 10 GCT ranking

Maikel van der Vleuten met Verdi Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Dankzij zijn zevende plaats in de Grote Prijs van Cannes is Maikel van der Vleuten opgeklommen tot de vierde plek in het algemeen klassement van de Global Champions Tour voor dit jaar. Nieuwkomer Bart Bles staat inmiddels op een zeer knappe negende plaats, vlak voor Harrie Smolders.

Het klassement wordt aangevoerd door de Duitser Daniel Deusser, die met zijn derde plaats in Cannes zijn leidende positie verder kon uitbouwen. Op twee en drie staan de Belgen Pieter Devos en Niels Bruynseels, die in Cannes de GP won.

 

Klassement GCT 2019

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook