Ga naar hoofdinhoud

Duits podium in Arnhem

Felix Hassmann, hier met Cayenne WZ. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de 1m45 BKC Prijs op Outdoor Gelderland kwamen de Nederlandse combinaties er niet aan te pas. Het gehele podium droeg de Duitse driekleur. Felix Hassmann was met Balance 30 (v. Balou du Rouet) de winnaar, dankzij een seconde voorsprong op de concurrentie in de barrage.

Tweede werd Patrick Stühlmeyer met Chacgrano (v. Chacco-Blue), de derde plek was voor Harm Lahde en Oak Grove’s Laith (v. London). Beste Nederlander was Vincent Voorn met De Vleut (v. Vleut) op de zevende plek.

 

Uitslag

Bron: Outdoor Gelderland / Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook