Ga naar hoofdinhoud

Duitse springruiters regeren op CSI2* in Riesenbeck

Hendrik Jan Schuttert
Hendrik-Jan Schuttert. Foto: De Paardenkrant

Op het CSI2* in Riesenbeck zijn het vooral de Duitse springruiters die het voor het zeggen hebben. Maar liefst zes springruiters stonden bovenaan in het 1,45 m parcours tweefasen. Te beginnen met Toni Hassmann met Bien-Aimee de la Lionne die op de eerste plaats kwam na een supersnel rondje onder de dertig seconden.

 

Van de ruiters uit het buurland zette Hendrik-Jan Schuttert het beste Nederlandse resultaat neer. Hij reed Cappanaleigh Storm naar de zevende plaats. Ben Schröder mocht zich op de negende plek opstellen met Don Diego.

Springruiter Sjaak Sleiderink kreeg een balk met Ivan R en zakte naar de 25e plaats. Gerco Schröder wist Glock’s Dobelensky (v. Cornet Obelensky) niet geheel foutloos door het parcours te rijden en werd uiteindelijk 43e. De elfjarige Gioia van het Neerenbosch, die werd gereden door Jeroen Dubbeldam, stond op plaats 45 na twee balkjes in de einduitslag.

De Duitse amazone Kathrin Stolmeijer reed een mooie rit en werd tweede met Lilly-Fee 2. De derde prijs ging naar Jens Baackmann met Quantara 5.

 

Klik hier voor de uitslagen

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook