Ga naar hoofdinhoud

Einde samenwerking Constant van Paesschen en Stoeterij Van De Helle

Constant van Paesschen met Compadre van de Helle Foto: LGCT / Stefano Grasso

Na een periode van zes jaar is een einde gekomen aan de samenwerking tussen Constant van Paesschen en Stoeterij Van De Helle. Op Instagram schijft Van Paesschen: "Ik had het genoegen om de paarden van Stoeterij Van De Helle op het hoogste niveau te mogen uitbrengen en veel successen ermee te behalen." Constant van Paesschen slaat een nieuwe weg in met de paarden die hij nu op stal heeft.

Constant van Paesschen was zeer succesvol met de Van De Helle-paarden Diamanthina van ’t Ruytershof (de volle zus van Emerald), haar kleinzoon Jilbert (v. Numero Uno), de Holsteiner Calore van de Helle (v. Casall), de Holsteiner hengst Carlow van de Helle (v. Caretino) en nog veel meer.

Van Paesschen heeft van andere eigenaren springpaarden op stal en gaat daarmee verder. In Valkenswaard won hij afgelopen week nog een 1,40m-rubriek met een nieuwe aanwinst Izar LB (v. Crazyhorse of Coco) van de Ierse eigenaar Peter Roche.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

After six seasons of beautiful collaboration, our paths with Stoeterij Van de Helle separate. I had the pleasure to move the horses of the Van de Helle stables to the highest level and to achieve great success during these years with Diamanthina, Jilbert, Calore, Carlow and many others. I want to thank Mr. Mais and his partner Edith for their trust in and support of me with their horses. So I decided to start new challenges with the horses that are in my stables and with those that will join me in the future. . . #showjumping #horse #showjumper #equestrian #cso #cheval #horsesofinstagram #horseriding #equitation #eq #equestrianlife #horselover #horseaddict #eq #equestrianlife

Een bericht gedeeld door Constant Van Paesschen (@constantvanpaesschen_official) op

Bron Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook