Ga naar hoofdinhoud

Elise van de Mheen als enige over 1.87 m

Springsport
Foto Lonneke Ruesink

Met Dakota B (v. Calvaro Z) overleefde Elise van de Mheen vandaag als enige op de Longines Paris Masters de drie rondes powerspringen in het Masters-springen. Met de laatste steilsprong op de respectabele hoogte van 1.87 m bewees de elfjarige Calvaro-zoon dat hij uit het krachtigste hout is gesneden. In een tweede groep Masters-groep deelden Martin Fuchs en Nayel Nassar de hoofdprijs.

Het Masters-springen was in twee series onderverdeeld, met 7 starts in de Masters One (5*) en 10 in Masters Two (2*). In die laatste groep bleven Van de Mheen en Dakota B als enige foutloos en lieten op de gedeelde tweede plaats (met elk een balk) Lisa Bongers, Mathilde Couturier en Alexandre de Rothschild achter zich. De overwinning leverde 3550 euro op.

Ex aequo

In de Masters One kwamen er nog twee gaatjes bij en zeilden Martin Fuchs met Silver Shine en Nayel Nassar met Can Can della Caccia foutloos over 1.97 m.

Bron: Horses.nl

Uitslagen

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook