Ga naar hoofdinhoud

Emerald-zoon Milano naar Max Kühner

Max Kühner heeft een jong talent aan zijn springstal toegevoegd. Het betreft de achtjarige Emerald-zoon Milano. De BWP'er kreeg zijn opleiding bij Raf Kooremans en maakte in 2019 zijn internationale debuut onder Tom Martens van Stal Lenssen. Stal Lenssen schreef op Facebook: "Kan niet wachten om het nieuwe duo in actie te zien."

Milano is een fokproduct van de familie Crijnen uit Baarle Hertog. De nu achtjarige zoon van Emerald uit een moeder van Nobility kreeg zijn opleiding bij Raf Kooremans. Kooremans won met Milano onder andere de SBB competitie voor vijfjarige springpaarden.

Daarna nam Tom Martens de teugels over en vorig jaar januari maakte het duo hun internationale debuut in Oliva. Onder Martens liep Milano tot op 1,40m-niveau. Nu verhuist het springpaard Van de Belgische Stal Lenssen naar de Oostenrijker Max Kühner.

Niet alleen Stal Lenssen reageerde op Facebook over de verkoop, ook opleider Raf Kooremans: “Weer een paard dat zijn jonge opleiding gehad heeft bij Raf die naar een 5* ruiter gaat. Deze keer is het MILANO (v Emerald) die naar Max Kühner vertrekt.”

Bron Facebook/Horseman.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook