Ga naar hoofdinhoud

Emiel Richter rijdt top vijf U25 Stockholm binnen

Emiel Richter en Disinaa (v.Rubert R) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de U25 1,45m proef van vanmiddag plaatste Emiel Richter zich bij de beste vijf. Op een van de nieuwste locaties van de Global Champions Tour viel de U25 twee-fasen rubriek ten prooi aan de Belgische Rachel Steffen. 

Steffen reed een snelle tweede fase met Uncanto di Villagana (v.Canturo) en liet de klok stilstaan op 32,72 seconden. Dit was uiteindelijk genoeg om de overwinning in de wacht te slepen. Haar landgenote Leonie Peeters bezette de tweede positie. Met Belanda (v.Cristo) kwam de amazone met 33,41 tekort en moest genoegen nemen met een tweede prijs.

Top vijf

De top drie werd compleet gemaakt door Stella Röhlcke. De Zweedse amazone klokte met de KWPN’er Delina (v.Verdi TN), voorheen gereden door Maikel van der Vleuten, een tijd van 34,95 en mocht als derde opstellen in de prijsuitreiking. De Italiaanse Matilde Giorgia Bionchi pakte met Coeur Blesse Z (v.Conterno-Grande) een vierde prijs net voor Emiel Richter. Richter en Disinaa (v.Rubert R) kwamen binnen in 37,14 en pakte een mooie vijfde plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook