Ga naar hoofdinhoud

Epaillard wint thuiswedstrijd met nieuwe troef Alibi de la Roque

Julien Epaillard
Julien Epaillard, hier met Usual Suspect d'Auge. Foto Stefano Grasso/LGCT

Julien Epaillard rijdt pas sinds half mei op Alibi de la Roque (v. Mylord Carthago), maar het duo was nu al goed voor de overwinning in de Deauville Classic over 1m50. Tweede werd de Brit Guy Williams met Rouge de Ravel (v. Ultimo van ter Moude), de derde plaats was voor de Amerikaanse amazone met haar tienjarige Dicas (v. Diarado).

Epaillard startte zijn vosruin in juni voor het eerst, ook in Deauville. Vorige week won de razendsnelle Fransman met Alibi nog een 1m45 rubriek op de Globals in Valkenswaard. Er deden geen Nederlanders mee aan de GP in Deauville.

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook