Ga naar hoofdinhoud

Familie Morssinkhof doet goede zaken in Salzburg

Skye Morssinkhof, hier met Carrick 13. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

De familie Morssinkhof, Milan en Skye, is naar Salzburg afgereisd om bij de Children en Junioren mee te strijden om de prijzen. In de Children Tour pakte Milan Morssinkhof een mooie podiumplaats gisteren en Skye Morssinkhof reed in alle drie de rubrieken van de Junior Big Tour de top vijf binnen.

In de Children Tour-rubriek op zaterdag eindigde Milan Morssinkhof mooi op het podium. De 13-jarige ruiter stuurde zijn Dartbreaker (v.Heartbreaker) foutloos rond en zijn tijd van 69.57 was goed voor de derde prijs. Laura Najmanova (La Frei) en Antonia Weixelbraun (Cashmere) gingen Morssinkhof voor in de prijsuitreiking.

Skye Morssinkhof

Bij de Junioren deed Skye Morssinkhof zeer verdienstelijk mee. De 17-jarige Morssinkhof-telg stond in Lichtenvoorde al een paar keer vooraan erbij en zet deze vorm ook door in Salzburg. In de openingsrubriek op donderdag werd de amazone vijfde met Checkpoint Chacco (v.Chacco-Blue). Op vrijdag viel de Nederlandse net naast het podium van de Big Tour op de vierde plaats en in de 1.40m Junioren Grand Prix van gisteravond eindigde Morssinkhof na een barrage op de vierde plaats.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook