Ga naar hoofdinhoud

Italië wint Nations Cup in Warschau

Piergiorgio Bucci hier met met Cochello. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In Polen is de FEI Nations Cup gewonnen door de Italiaanse equipe. Francesca Ciriesi met Cape Coral (v. Comme il Faut) en Piergiorgio Bucci met Cochello (v. Casall) hielden alle balken boven. Tsjechië werd tweede.

Giulia Marinengo Marquet had in de eerste ronde nog twee fouten met de negenjarige Calle Deluxe (v. Cesano 2), maar bleef in de tweede manche foutloos. Antonio Alfonso reed KWPN’er Donanso (v. Vingino) naar een balk in de eerste ronde.

Barrage

Bucci nam de honneurs waar in de jump-off tegen Tsjechië dat als team ook op vier fouten stond. Cochello bleef van het hout, Vladimir Tretera zag met Gangster v/h Noddevelt (v. Eldorado van de Zeshoek TN) een balk vallen. De derde plaats in de Nations Cup ging naar Oostenrijk, waar Gerfried Puck met Melody vd Smidshoeve (v. Epleaser van ’t Heike) de beste combinatie was.

Duitse favorieten stellen teleur

Het Duitse Nationscupteam, dat foutloos in Boedapest won enkele weken terug, ging in dezelfde samenstelling en met grote verwachtingen naar Polen, dit weekend. Het werd echter een deceptie: met 24 strafpunten kwamen ze uit op plaats tien.

Uitslag

Bron: St-Georg / Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.