Ga naar hoofdinhoud

Frans gekleurde top vijf in openingsrubriek Parijs

Patrice Delaveau, hier met Lacrimoso 3 HDC. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het waren Franse namen die bovenaan de uitslagenlijst staan in de openingsrubriek Prix du Grand Palais in Parijs. Patrice Delaveau was uiteindelijk zijn landgenoten te snel af. Edwina Tops-Alexander zorgde nog voor een klein oranje tintje aan de top tien van de proef.

Delaveau stuurde Vestale de Mazure HDC (v.Landor S) in de tweede fase super snel rond in 30,89 en reed daarmee bijna anderhalve seconde sneller dan de nummer twee. Simon Delestre en Chesall Zimequest (v.Casall), die vorige maand nog derde werden in de 5* Grand Prix van Bordeaux, waren die nummer twee. Het duo klokte een tijd van 32,30 en moest daarmee achter Delaveau aansluiten.

Top van het klassement

Guillaume Foutrier werd met de Chin Chin-nakomeling Tchin de la Tour derde voor Edward Levy en Sirius Black (v.Calisco du Pitray) die als vierde eindigden. Philippe Rozier en Prestige Kalone (v.Potter du Manaou) maakten de Franse top vijf compleet. Edwina Tops-Alexander zorgde nog voor iets Nederlandse inbreng. Met de KWPN’er California (v.L’Esprit) werd de partner van Jan Tops negende in de 1,45m rubriek.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook