Ga naar hoofdinhoud

Gaudiano troeft Guerdat af in St. Tropez

Emanuele Gaudiano, hier met Chalou (v. Chacco Blue) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vanavond stond in Saint Tropez de eerste 1,45m Longines Ranking proef op het programma en deze viel ten prooi aan Emanuele Gaudiano. In het direct-op-tijd parcours hield de Italiaan de Wereldbeker-winnaar Steve Guerdat van de overwinning.

Gaudiano klokte met Carlotta (v.Chaccomo) 60,86 en was daarmee bijna drie seconde sneller dan de nummer twee. Guerdat kwam met Ulysse des Forets (v.Col Canto) binnen in 63,76 en moest in Gaudiano zijn meerdere erkennen. Paolo Paini eindigde met Chaccolie (v.Chacco-Blue) als derde en maakte het 1,45m podium compleet.

Franse hegemonie in 1,40m

In de 1,40m rubriek voorafgaand aan de Big Tour was de Franse drie-kleur rijkelijk aanwezig in de uitslagenlijst, met de top gedomineerd door de Fransen. Patrice Delaveau voerde de ranglijst aan. De in topvorm verkerende Fransman stuurde Uraeus Blanc HDC (v.Nabab de Reve) in het twee-fasen parcours naar de overwinning. Zijn landgenoten Nicolas Deseuzes (Ulloa du Trefle) en Margaux Rocuet (Astalavista Declamens) eindigden als tweede en derde.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook