Ga naar hoofdinhoud

Gebroeders Kersten in top tien CSI Riesenbeck

Vanmiddag werden in Riesenbeck de zes- en zevenjarigen rubriek en de 1,45m rubriek verreden. Bij de jonge paarden eindigde Niels Kersten in de top tien, en in de 1,45m rubriek eindigde zijn tweelingbroer Lars in de top tien. De overwinning in de CSIYH 1,30m/1,35m en in de CSI2* 1,45m gingen naar Felix Haßmann en Michael Cristofoletti.

De jonge paarden rubriek werd gedomineerd door de Duitse ruiters. Felix Haßmann ging er met Horse Gym’s Cylana (v.Cornado) met de hoofdprijs vandoor. Tim Rieskamp-Goedeking enidigde met Sleeta (v.Spartacus) zes-tiende van een seconde achter Haßmann. Jens Baackmann was met Aglaia J (v.Arpeggio) weer zes-tiende langzamer dan de nummer twee en werd derde.

Niels en Lars

Niels nestelde zich met Freixenet (v. First Selection) bij de jonge paarden tussen het Duitse geweld en werd uiteindelijk achtste. Lars reed in de 1,45m kwalificatie voor de Grote Prijs met H-Cassino (v.Torino) twee sterke rondes in het twee fasen parcours. De Nederlander zijn tijd bleek aan het eind van de startlijst goed voor een zevende plaats. De rubriek werd gewonnen door de Italiaan Michael Cristofoletti met Sig Debalia (v.Zurich). De Italiaan werd op de hielen gezeten door Ludger Beerbaum (Cool Down) en Katrin Eckermann (F.C. Okarla) die op de plaatsen twee en drie eindigden.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron:Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook