Ga naar hoofdinhoud

Gerrit Nieberg prolongeert zege in GP Riesenbeck

Met 13 combinaties in de barrage om de Grote Prijs van Riesenbeck lag het statistisch niet voor de hand dat Gerrit Nieberg en Quibelle de la Coeur hun prestatie van precies een jaar eerder zouden herhalen. Maar de jonge Duitser benutte zijn laatste startpositie optimaal, kreeg van vader Lars de nodige tips om toch nog wat centimetertjes te pakken en won opnieuw het klapstuk van CSI2* Riesenbeck.

Eerste starter Nicole Persson leek er een Riesenbecks feestje van te zullen maken. De Zweedse, die in Riesenbeck woont, zette met Sagolda (v. Sandro Boy) een geweldige tijd neer, waar haar concurrenten zich op stuk beten.

Prijsvechter

Tot de erkende prijsvechter Kathrin Eckermann met Ca Va Bien rond raasde. Een halve seconde ging nog van Persson’s tijd af. Laatste starter Gerrit Nieberg dook daar weer ruim een halve seconde onder.

Beerbaum en Camargo

Gastheer Ludger Beerbaum deed het met Camargo, de eerder door Luciana Diniz gereden zoon van Fit For Fun, wat kalmer aan en werd zevende. Tom Martens was op de achtste plaats met Fleetwood de beste Nederlander.

Uitslag

Bron: Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook