Ga naar hoofdinhoud

Gert-Jan Bruggink en Andrea weer op één

Vanmorgen behaalde Gert-Jan Bruggink zijn tweede overwinning op rij met Andrea (v. Marome Nw.) In een 1, 45m proef direct op tijd, zette hij 57.69 seconden op de klok. Bijna twee seconden sneller dan de concurrentie. Gisteren schreef Bruggink ook al het 1,50m op zijn naam.

De Zwitserse routinier Pius Schwizer had Coq Rouge (v. Couleur Rubin) gezadeld, maar moest met 59.64 seconden genoegen nemen met de tweede plaats. De Oostenrijkse Dieter Köfler, startte met Glock’s Prince des Vaux (v. Flipper d’ Elle). Met een tijd van 60.45 werd hij derde.

De enige andere Nederlander die vanmorgen van start ging in Salzburg was Jur Vrieling. Met Zavall VDL (v. Casall)  kreeg hij een balk en viel daardoor buiten de prijzen.

Voor de volledige uitslagenlijst, klik hier.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook