Ga naar hoofdinhoud

Greve en Dubbeldam in top tien 1,45m Rome

Willem Greve, hier met Zypria S (v.Canturo) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Willem Greve en Jeroen Dubbeldam waren vanmiddag in Rome goed voor een top tien klassering in de Small Tour 1,45m proef. De overwinning bleef in Italië bij Marco Pellegrino. 

Pellegrino stuurde zijn Vick du Croisy (v.Mylord Carthago) snel rond in 67,06 en pronkte bovenaan de uitslagenlijst. De Italiaan hield Daniel Deusser en Simon Delestre knap achter zich. Deusser kwam met Kiana vh Herdershof (v.Toulon) 24 honderdste langzamer binnen en eindigde als tweede. Delestre en Coco Rocha (v.Clarimo) werden met een tijd van 68,45 derde.

‘Back to business’

Na de mooie gedeelde derde plaats in de landenwedstrijd van gisteren was het vanmiddag gewoon weer “back to business” voor de Nederlanders. Willem Greve zette met Faro (v.Calvaro) in het 1,45m direct-op-tijd parcours een tijd neer van 72,66 en pakte daarmee een mooie zevende prijs. Jeroen Dubbeldam belandde net achter Greve. Dubbeldam finishte met Donjo (v.Zirocco Blue) in 74,59 en werd daarmee achtste.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook