Ga naar hoofdinhoud

Max Sebrechts wint in eigen huis GP van Lier

CSI2*
Patrick Lemmen met Ideaal. Foto: Equitext.

De bovenste twee treden van het schavot waren vanmiddag in de GP van CSI2* Lier voor België. Max Sebrechts en Cacacha van het Scaeck (v.Bamako de Muze) legden beslag op de eerste plaats en 7500 euro in 39.94 seconden. De tweede plaats was voor zijn landgenoot Karel Cox die met Nueva epoca de Regor (v.Naba de Reve) precies 0.1 seconde langer deed over het barrageparcours van zes hindernissen en zeven sprongen. De derde plaats was voor de Britse amazone Gemma Tatterstall die met MGH Candy Girl (v.Sligo Candy Boy) de klok stopte op 40.57 seconden.

Patrick Lemmen kreeg in de barrage met Exit Remo (v.San Remo) een strafpunt voor tijdsoverschrijding en werd achtste. Loewie Joppen gokte op een rustige nulrit wat ook leek te lukken maar Havel van de Wolfsakker (v.Bollvorm’s Libero H) tikte met het achterbeen de laatste hindernis uit de lepels en werd tiende.

Nederlanders

Ruben Romp reed een parcours zonder hindernisfouten maar net als verleden week in de GP werd hij ook deze keer weer buiten de barrage gehouden wegens het overschrijden van de toegestane tijd.
Suus Kuyten, Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten hadden hun dag niet en eindigden in de achterhoede.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.