Ga naar hoofdinhoud

Hamburg Giants bovenaan na eerste GCL ronde dankzij foutloze Bles

Simon Delestre met Chesall Zimequest. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Dankzij een foutloze ronde van zowel Bart Bles met KrisKras DV (v. Cooper vd Heffink) als zijn teamgenoot Simon Delestre met Filou Carlo Zimequest (v. Coronas) staan de Hamburg Giants bovenaan  na het eerste deel van de teamwedstrijd bij de Global Champions League van Rome.

Meerdere teams hielden de dubbele nul, maar Bles en Delestre waren gezamenlijk het snelst. Dat lag vooral aan de Fransman, die dik 8 seconden sneller was dan Bles en daarmee ook de individuele winst zeker stelde. Bles werd in het veld met veel foutloze combinaties uiteindelijk individueel 15e.

De St Tropez Pirates met Edwina Tops-Alexander en Casquell (v. Casall) en Pieter Devos op Jade vd Bisschop (v. Ogano Sitte), staan tweede, Madrid in Motion komt daar vlak achteraan op de derde plaats.

Explosion W weer podiumplaats

De tweede plaats individueel ging naar Constant van Paesschen met Verdi Treize (v. Diamant de Semilly). Derde werd KWPN-fenomeen Explosion W (v. Chacco-Blue) met Ben Maher.

Schröder tijdfout

Gerco Schröder kreeg één tijdfout met Glock’s Cognac Champblanc (v. Clearway). Zijn team Prague Lions staat nu vierde, individueel werd Schröder 16e. Zaterdag wordt het tweede gedeelte van de GCL verreden, die ook telt als kwalificatie voor de GP van Rome.

 

Uitslag teamcompetitie deel 1

Individuele uitslag

Bron: Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.